Vi fyller på vårt konsultteam med spännande personer som älskar teknik. Sedan i maj är Sandra en del av IP-Solutions, vilket vi tycker är superkul! Sandra flyttade nyligen tillbaka till Sverige från USA efter att ha arbetat för ett globalt företag som utbildningschef och senior systemingenjör.

Vad kommer du att arbeta med framöver?
Jag ser mig själv som Infrastrukturanalytiker AWS / Cloud Architect. Har även som mål att leda workshops/klasser och hands-on-lab inom Cloud Computing Architecture.

Du har ett stort intresse för teknik, varifrån kommer det intresset?

Jag har läst en hel del programmeringsspråk och är intresserad av programmering och den tekniska utvecklingen. Under 20 års tid har jag haft olika roller inom teknik t ex programmerare, databasadministratör, affärsutvecklare, pre-sales, fältingenjör och supportingenjör. År 2006 blev jag teamledare för IMS testverktyg på Ericsson. I den rollen insåg jag hur kul det var att jobba med människor och teknologi.  Sedan dess vill jag kombinera den sociala biten med tekniska kunskaper.

Så vilka tekniska lösningar tycker du är mest spännande att följa just nu?

Containerhanteringssystem som Docker/Kubernetes, felsökningsoptimering samt molnbaserade lösningar, som jag tycker har många fördelar jämfört med företagens egna serverlösningar.

Hur skulle ett drömuppdrag se ut om du fick välja?

Jag är kär i AWS-lösningar! Jag älskar också att leta efter och testa nya applikationer som är lämpliga för DevOps.

Så, ett drömuppdrag för mig är att få hjälpa till att skapa en skalbar lösning för en cloudbaserad struktur.

Vad drömde en liten Sandra om att hon skulle bli som stor?

Jag såg mig själv resa över hela värden, en dröm som jag redan har uppfyllt.

Semestertider är på ingång, hur spenderar du helst dina semesterdagar?

Då är jag gärna på ett yoga retreat eller campar med familjen.

Tack Sandra för pratstunden! Vi hoppas att du ska trivas hos oss och med dina kommande uppdrag.

Vill du bli kollega med Sandra? Just nu har vi flera lediga tjänster tillgängliga.