-- Google Tag Manager (noscript) -->

Serverlös arkitektur

Dagens digitala teknik förändras snabbare än någonsin, vilket påverkar utvecklings- och driftsorganisationerna. Detta är anledningen till att Netflix, Uber, Airbnb och många realtidsappar migrerar till serverlös arkitektur. Med en serverlös Function-as-a-Service (FaaS) arkitektur slipper man kapacitetsplanering och allokering av serverresurser och drar nytta av den nästintill oändliga skalbarheten i AWS moln.

Fördelarna med en serverlös metod är:

  • Snabbare Time-to-Market
  • Automatisk skalning
  • Betala enbart för den datorkraft du använder

Med traditionell virtualiserad infrastruktur kan det ta dagar att installera servrar och konfiguration. Detta kan nu göras på timmar med Amazon serverlös arkitektur, dvs API Gateway och AWS Lambda. Den tar bort komplexitet i att bygga, lansera, skala och operera i din organisation.

IP-Solutions – Consulting Partner AWS

Vi fortsätter kontinuerligt att vidareutveckla och certifiera våra konsulter inom Amazon Web Services (AWS).
AWS är som bekant marknadsledande inom molnbaserad infrastruktur, Infrastructure-as-a-Service (IaaS).
IP-Solutions har idag flera konsulter som är experter på AWS-plattformen och dagligen hjälper våra kunder att realisera affärsnyttan i molnbaserade lösningar. De tar hand om allt ifrån utredningar och förstudier till design och hands-on implementation. Vi har sedan tidigare certifierade expertkonsulter inom VMware/NSX och OpenStack.

Tveka inte att kontakta oss om ni har behov av rådgivning eller konsultstöd inom Amazon Web Services (AWS). Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans ser på anpassningsbara molnlösningar för just er verksamhet.