Systemutveckling

Vi tar ett helhetsansvar för hela utvecklingskedjan och våra konsulter har bred och djup erfarenhet inom systemutveckling.

Utvecklingsstöd som tar ansvar – hela vägen

För att leverera bra stöd inom systemutveckling behövs en förståelse för hela flödet genom utvecklingsprocessen; från kravställning och design till utveckling, implementation och verifiering.

Våra systemutvecklare tar ett helhetsansvar över den uppgift som behöver lösas och ser till att slutresultatet inte bara blir det som kunden önskar sig, utan även det som kunden behöver.

Vi specialiserar oss på uppdrag inom datakom/telekom – från lågnivåutveckling nära lager 1  till högnivåutveckling på applikationslager. Om behovet istället är specialistkompetens inom ett specifikt område i utvecklingens kretslopp så kan vi givetvis ta den rollen också.

Vi håller oss ständigt uppdaterad med det senaste inom branschen, och vi vidareutbildar oss kontinuerligt oss inom ny teknik som IoT, OpenStack, AWS, SDN och NFV.

Våra systemutvecklare är vana vid arbete i olika miljöer som Eclipse, Visual Studio,  subversion och git. Vi arbetar med programspråk som till exempel C, C++, C#, Java, Assembly, Perl, Python, Rust , Golang och har lång erfarenhet av skriptspråk som till exempel Bash, TCshell.

Glömde vi räkna upp något här? Var inte orolig, vi kan det också.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig…

Jag godkänner att IP Solutions registrerar ovanstående information och ger mig information om tjänster och produkter via e-post.
Läs mer om vår Dataskyddspolicy