-- Google Tag Manager (noscript) -->

Systemutveckling

Vi tar ett helhetsansvar för hela utvecklingskedjan och våra konsulter har bred och djup erfarenhet inom systemutveckling.

Utvecklingsstöd som tar ansvar – hela vägen

Våra systemutvecklare

För att leverera bra stöd inom systemutveckling behövs en förståelse för hela flödet genom utvecklingsprocessen. Från kravställning och design till utveckling, implementation och verifiering.

Våra systemutvecklare tar ett helhetsansvar över den uppgift som behöver lösas och ser till att slutresultatet inte bara blir det som kunden önskar sig, utan även det som kunden behöver.

Vi specialiserar oss på uppdrag inom datakom/telekom. Från lågnivåutveckling nära lager 1  till högnivåutveckling på applikationslager. Om behovet istället är specialistkompetens inom ett specifikt område i utvecklingens kretslopp så kan vi givetvis ta den rollen också.

Vi håller oss ständigt uppdaterad med det senaste inom branschen, och vi vidareutbildar oss kontinuerligt oss inom ny teknik som IoT, OpenStack, AWS, Azure, SDN och NFV.

OpenStack

Beställ en leverantörsoberoende genomgång av OpenStack av våra erfarna konsulter.  OpenStack är ett ramverk för att bygga IaaS-lösningar och har snabbt klättrat till att bli ett av de mest framgångsrika öppna källkodsprojekten sedan Linux-kärnan.

Våra systemutvecklare är vana vid arbete i olika miljöer som Eclipse, Visual Studio,  subversion och git. Vi arbetar med programspråk som till exempel C, C++, C#, .Net,  Java, Assembly, Perl, Python, Rust, Golang och har lång erfarenhet av skriptspråk som till exempel Bash, TCshell.

Läs mer

Glömde vi räkna upp något här? Var inte orolig, vi kan det också.

Lista på blogginlägg:
Lösningar för smidigare C-projekt: bättre byggtider och beroendehantering

    Hur kan vi hjälpa dig?

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan!

    Jag godkänner att IP-Solutions registrerar ovanstående information för att komma i kontakt med mig, ej ur marknadsföringssyfte.
    Läs mer om vår Dataskyddspolicy