Tekniskt ledarskap

Kvalificerad rådgivning när det behövs en verklig förändring.

Inom affärsområdet Tekniskt ledarskap erbjuder vi tjänster som projektledning, utredningar och upphandlingsstöd. Vi utför också strategiutredningar och kan agera som expertrådgivare.

Internet of Things (IoT)

Trots att Internet of Things (IoT), även kallat Sakernas internet, funnits ett tag, är det först nu som utvecklingen accelererar på allvar.

Läs mer

GDPR

Vi har under många år haft personuppgiftslagen, PUL, så vad är egentligen nytt? Framförallt handlar det om individens rättigheter, vilket innebär att man måste ha ett ändamål med datalagringen, samtycke från individen och möjlighet att kunna både informera, flytta samt korrigera och ta bort data vid anmodan. Vi har arbetat med säkerhetsskydd och datalagring, vilket innebär att vi har goda kunskaper om hur man skyddar data och framförallt de nödvändiga processerna för detta.
Läs mer

Teknisk projektledning

Tekniskt inriktad ledning i teknikintensiva projekt. Exempel på detta är arbete med standardisering och validering av utrustning mot givna standarder.

Utredningar

Vi utför utredningar inom alla områden inom tele- och datakommunikation.

Upphandlingsstöd

Vi har många års erfarenhet från upphandlingar av större och tekniskt komplexa system som säkerhetslösningar, telefonsystem och nätverk.

Strategiutredningar

Inför större strategiska beslut och teknikskiften.
Lång erfarenhet för att stötta våra kunder i utredningar inom tele- och datakommunikationsbranschen.

Expertrådgivare

Vår breda och djupa kunskap tillför värde vid möten och teknisk ledning av workshops.

Ta gärna del av vårt Tech Talk där vi talar om Agilitet med vår fd medarbetare, projektledaren Torbjörn.

Vad önskar du få hjälp med?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Jag godkänner att IP-Solutions registrerar ovanstående information för att komma i kontakt med mig, ej ur marknadsföringssyfte.
Läs mer om vår Dataskyddspolicy