-- Google Tag Manager (noscript) -->

NetOps

I mars välkomnade vi Alexandra till vårt team av expertkonsulter. Alexandra har arbetat i telekombranschen i drygt tjugo år med framför allt utveckling.

Alexandra, vi är glada över att du har börjat arbeta hos oss! Hur har det gått så här långt?
Det har gått jättebra! Jag hoppade rakt in i hetluften i ett roligt kunduppdrag redan första dagen.

Vad lockade dig att börja arbeta som konsult hos oss?
Jag har ju under mina år i branschen kommit i kontakt med IP-Solutions och de som jobbar där och har fått ett väldigt bra intryck både av företaget och medarbetarna. Jag blev även väldigt intresserad av NetOps 2.0 när  det presenterade det för mig, tror verkligen att det är rätt tänk för framtiden.

Vilken tur att vi har så bra konsulter därute! Vad har du för tankar kring din egna yrkesmässiga bana framöver?
Jag har arbetat inom samma område väldigt länge nu och därför skulle gärna vilja bredda mig, gärna mot automatiseringshållet.

Du gillar att utmana dig själv fysiskt. Finns det någonting du är extra stolt över att ha presterat?
Just nu är det Vasaloppet som jag körde för första gången i vintras.

Wow! Det ska du verkligen vara stolt över Alexandra.

Vad trodde en liten Alexandra att hon skulle arbeta med som vuxen?
Den lilla Alexandra hade inget drömyrke utan hon visste bara att hon “ville bli som pappa”. Pappa jobbade med forskning och utveckling och jag var med på hans jobb ibland och fick se spännande saker. Han gillade även att bygga och hitta på roligheter hemma och där var jag inte sen att hänga på. 🙂

Slutligen, sommaren är antågande vilket många ser fram emot. Vilken är din favoritårstid och varför?
Här måste jag fundera lite eftersom jag älskar vinter och skidåkning både utför och på längden men eftersom det är ganska gråa vintrar i Stockholm nuförtiden så är nog ändå sommaren bäst. Bäst för att det är varmare, ljusare och att det är så mycket enklare att vara ute.