-- Google Tag Manager (noscript) -->

Hej Johan, välkommen till IP-Solutions!

Hej! Tack!
Det känns verkligen KANON att vara här.

Hur hamnade du hos oss?
Genom en god vän som postade en ad på LinkedIn. Jag hade redan funderingar på att söka mig vidare från min dåvarande arbetsplats, så jag ringde honom och på den vägen är det.

Vad ser du mest fram emot den närmaste tiden?
Att få lära mig mer om IP-Solutions nishade områden: Cloud, NetOps 2.0 Data-, och Telekom. Den samlade kompetensen, kunskaps- och nyfikenhetsdrivet i kombination med den avspända attityden är precis var jag vill vara.

Vad har du för bakgrund och hur önskar du förvalta din kompetens framöver?
Jag har en bakgrund som civilingenjör i kemi och disputerad forskare i teoretisk biofysik och strukturbiokemi. Senaste åren har jag jobbat med IT-säkerhet och gillar att kombinera olika områden. Så det korta svaret på frågan är att jag även hoppas på att bidra med min expertis inom området som forskare.

Vi har många härliga tekniknördar här på IP-Solutions 😊 Hur nördig är du?
Svårt att säga. Räknas total fokus på en problem-, eller frågeställning? I så fall är jag supernördig 🙂

Vad trodde du som liten att du skulle arbeta med som vuxen?
Astronaut, läkare eller skogshuggare.

Sist men inte minst, vilken mobilapp kan du inte vara utan?
I nuläget: WhatsApp.

Tack för pratstunden Johan! Vi hoppas att du ska fortsätta trivas hos oss och på kommande uppdrag.

Är du lika teknikintresserad som Johan? Kolla in vad vi söker för kompetens just nu.