-- Google Tag Manager (noscript) -->

Hej John, välkommen till IP-Solutions!

John är redo för SUP (StandUpPaddling)

Hur känns det?
Underbart! Jag har knappt blivit varm i skorna men jag känner mig redan väldigt välkommen.

Vilken tur att du kunde följa med på vår kickoff i slutet av augusti, innan anställningen hade startat. Hur var det att träffa dina nya kollegor?
Vilket härligt gäng. En god blandning av seniora konsulter med spetskompetens inom sina områden och nya hungriga förmågor.

Hur ser din yrkesbakgrund ut?
Utbildningsmässigt är jag högskoleingenjör i datateknik med inriktning på nätverk, men jag har drygt 8 års erfarenhet i telekombranschen. Jag har jobbat mycket med att hjälpa kunder anamma nya spännande lösningar nu när traditionell telefoni alltmer smälter ihop med andra tjänster.

Vad ser du mest fram emot den närmaste tiden på IP-Solutions?
Lösa problem och bidra med min kompetens på mitt nya uppdrag. Förutom att det hjälper kunden och IP-Solutions så har jag ett brinnande intresse av teknisk problemlösning och att lära mig nya saker.

Jag vet att du tycker om spel. Något speciellt du spelar just nu?
Jag har blivit riktigt biten på VR-spelet Beat Saber. Att hacka kuber med ett par ljussablar i takt till bra musik – det är underskattat.
Bra motion dessutom! Annars så har jag och några kompisar precis bildat en penna&papper-rollspelsgrupp (tänk: Dungeons & Dragons) som jag hoppas leder till många roliga stunder.

Det där VR-spelet blir man ju nyfiken på! Kanske något för nästa personalträff? 🙂
Slutligen, om du fick önska fritt, hur skulle ett drömuppdrag kunna se ut?
Det skulle nog vara om man hamnade med ett gäng sköna prestigelösa killar och tjejer som är drivna att lösa problem, sätta kunden i fokus, och lära sig nya tekniker. Det blir nog även verklighet om man jobbar här på IP-Solutions.

Då får vi hålla tummarna att du kommer att trivas på dina uppdrag och hos oss! Välkommen ännu en gång!