-- Google Tag Manager (noscript) -->

Liver är en av tre nya medarbetare som vi välkomnat efter sommaren. Liver är nyfiken på vilka problem som AI kommer att lösa i framtiden och spenderar gärna sin fritid med att umgås med sin stora släkt.

Nätverksingenjör Liver

Vad kul att du har börjat hos oss Liver! Hur upplever du dina första veckor hos oss?

Mina första veckor här har varit väldigt välkomnande. Efter att jag varit med på kickoffen och träffat alla kollegor känns det som jag hör hemma här. Alla är väldigt öppna, trevliga och hjälpsamma.

Vad ser du mest fram emot i din roll som konsult?

Det jag ser mest fram emot är att bidra med hjälp och lära mig mer. Sen är det alltid kul att träffa nya människor och se hur kulturen är hos olika företag.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Innan jag kom till IP-Solutions studerade jag tre år till högskoleingenjör inom nätverksteknik på Mälardalens högskola i Västerås. Jag har innan dess jobbat lite som IT-Support och drifttekniker extra på kvällar och helger.

Vilka framtidstekniker tycker du är spännande att hålla koll på?

AI är något att hålla koll på. Känns spännande att se hur AI kommer kunna bidra med hjälp och vilka problem de kommer lösa i framtiden. Det är också spännande att se vilka problem det kan komma att orsaka och hur vi sedan löser dessa.

Vilka appar använder du mest i din mobil? Du kanske har något app-tips? 

Inga direkta app-tips men det jag flitigt är SL-appen och väder-appen. SL-appen för att det är Stockholm och man måste hålla koll på väldigt mycket. Väder-appen mer under sommaren för att veta vad man ska ha på sig.

Vilken yrkesroll tror du att du har om 10 år?

Oj svår fråga. Känns som att jag är för ny i yrket för att svara på frågan. Både specialist och ledare är något jag skulle kunna se mig jobba som om 10 år. Kanske får jag chansen att prova på lite innan jag behöver bestämma mig. Oavsett roll är det viktiga att jag kan hjälpa till med den kompetens jag besitter.

När du inte jobbar som konsult hos oss, vad gör du gärna då?

När jag inte jobbar går mestadels av min tid till att umgås med familj och vänner. Jag har så pass stor släkt att det i stort sett tar upp all tid jag har.

Tack för pratstunden Liver! Vi önskar dig varmt välkommen till oss och hoppas du kommer att trivas med oss och på dina uppdrag.

Tack själv! Ser framemot att jobba och lära känna alla kollegor.