-- Google Tag Manager (noscript) -->

Hej Per! Du är en av våra tekniska projektledare som har arbetat hos oss i flera år.
Hur och när började din resa på IP-Solutions egentligen?
Min resa började sent 2011 när jag blev kontaktad av en gammal kompis som redan jobbade som konsult på IP-Solutions. Jag var egentligen nöjd med mitt dåvarande jobb men jag lockades av storleken på bolaget och hur viktigt man tyckte det var med kunskap och kompetens.

7 år på IP-Solutions alltså! Så hur skulle du beskriva vår företagskultur?
Ett företag med hög kompetens inom många områden och där medarbetarna gärna delar med sig.

Ja kunskapsöverföring är en viktig del av vår arbete. Vill du berätta kort om ditt senaste projekt och din roll där?
Jag hjälpte två olika företag att migrera från en lösning med egna servrar till en cloudlösning. Jag var projektledare och såg till att det fanns design, migreringsplaner och resurser för att genomföra migreringarna.

IP-Solutions är ett konsultbolag i teknikens framkant. Hur ser du till att befinna dig där?
För mig är det nog mina projekt som främst har gjort att jag kan säga att jag befinner mig i teknikens framkant. Jobbar man i projekt som ligger i teknikens framkant, så bygger man kompetens för teknikens framkant. Detta kompletteras med kunskapsöverföring från kolleger och olika typer av kurser.

Vad trodde en liten Per att han skulle jobba med som vuxen?
Jag hade nog ganska typiska tankar om framtida jobb när jag var liten. Till exempel brandman och fotbollsproffs. Jag sökte också jobb som astronaut det året när Christer Fuglesang blev uttagen.

Wow! Ja det är inte alla som sökt jobb som astronaut!
Avslutningsvis vill jag gärna veta, vad är det bästa med att jobba på IP-Solutions, tycker du?
Mina trevliga kolleger, och att jag verkligen känner att det är ett företag som tycker kompetens är viktigt och som vill befinna sig i teknikens framkant.

Tack för pratstunden Per! Den där astronaututtagningen får du gärna berätta mer om vid tillfälle! 🙂